Geluidswerende schermen - Woodwall PLUS

Opbouw

De Woodwall PLUS geluidsdempende tuinpanelen vormen een efficiënte en elegante buffer tegen geluidsoverlast. Ze zijn gemaakt van 1ste keus naaldhout en zien er op het eerste zicht uit als een mooie, klassieke houten tuinafsluiting. Dankzij hun kern bestaande uit een speciaal ontwikkelde, geluidsdempende foam-plaat houden ze het geluid ook nog eens tegen. Daarnaast zijn ze zeer betaalbaar en liggen ze aldus binnen het bereik van iedereen die in zijn tuin last heeft van geluidshinder.

25 jaar garantieFSC Specialfences laagste prijs


Productsamenstelling

  • Houten “featherboard” bekleding aan beide zijden, bestaande uit elkaar overlappende houten lamellen van 10 cm breed
  • Kern bestaande uit een gerecycleerde, akoestische foam-plaat
  • Bij de panelen horen houten palen in de hoedanigheid van begin-en eindpalen, tussenpalen en hoekpalen
  • In optie verkrijgbaar: houten plinten, houten afdekplaten, sierbollen voor bovenop de palen

Verkrijgbare hoogtes

De panelen zijn vaste standaardmodules met vaste afmetingen en worden in de hoogte op elkaar gestapeld. Volgende hoogtes zijn beschikbaar: 2 m, 2,15 m, 2,2 m, 2,35 m, 2,4 m, 2,55 m, 3 m. Akoestische deuren in hetzelfde materiaal zijn eveneens op aanvraag verkrijgbaar. 

art rapportAkoestische resultaten

Tests, uitgevoerd door een erkend akoestisch laboratorium, tonen aan dat de Woodwall PLUS een geluidsisolatie heeft van 28 dB (volgens de Duitse norm ISO 717-1). Op sommige frequentiehoogtes wordt er zelfs een geluidsisolatie van meer dan 39 dB bereikt!


Duurzaamheid en Ecologie

Wij selecteerden enkel het meest duurzame hout (naaldhout) voor de vervaardiging van onze panelen en palen. Al onze producten zijn tot in hun diepste kern geïmpregneerd op basis van milieuonschadelijke verduurzamingsmiddelen. Hierdoor zijn al onze producten volledig onderhoudsvrij en kunnen wij onze klanten van 25 jaar garantie laten genieten.
Bovendien zijn onze panelen en palen FSC-gecertificeerd. De foam-plaat bestaat uit gerecycleerd materiaal.

25 jaar garantieFSC