Geluidswerende schermen - Woodwall PLUS

Opbouw

De Woodwall PLUS geluidswerende panelen vormen een efficiënte & elegante buffer tegen geluidsoverlast. Ze zijn gemaakt van 1ste keus naaldhout en hebben de uitstraling van een mooie, klassieke houten tuinafsluiting.

Dankzij hun kern bestaande uit een speciaal ontwikkelde, geluidsdempende foam-plaat houden ze het geluid tegen. Door hun uitstekende prijs-kwaliteit verhouding is dit een mogelijkheid voor iedereen die geluidshinder wil aanpakken.

25 jaar garantieFSC Specialfences laagste prijs


Productsamenstelling

  • Houten “Featherboard” bekleding aan beide zijden, bestaande uit elkaar overlappende houten lamellen van 10 cm breed
  • Kern bestaande uit een gerecycleerde, akoestische foam-plaat
  • De panelen worden geplaatst tussen houten begin-en eindpalen, tussenpalen & hoekpalen
  • In optie verkrijgbaar: houten plinten, houten afdekplaten, sierbollen voor bovenop de palen

Verkrijgbare hoogtes

We werken met standaardmodules in vaste afmetingen die in de hoogte op elkaar gestapeld worden. Praktisch iedere gewenste hoogte is verkrijgbaar alsook akoestische deuren in hetzelfde materiaal. 

art rapportAkoestische resultaten

Tests, uitgevoerd door een erkend akoestisch laboratorium, tonen aan dat de Woodwall PLUS een geluidsisolatie heeft van 28 dB (volgens de Duitse norm ISO 717-1). Op sommige frequentiehoogtes wordt er zelfs een geluidsisolatie van meer dan 39 dB bereikt!


Duurzaamheid en Ecologie

Wij selecteerden enkel het meest duurzame hout (naaldhout) voor de vervaardiging van onze panelen en palen. Al onze producten zijn tot in hun diepste kern geïmpregneerd op basis van milieuonschadelijke verduurzamingsmiddelen. Hierdoor zijn al onze producten volledig onderhoudsvrij en kunnen wij onze klanten van 10 jaar garantie laten genieten.
Bovendien zijn onze panelen en palen FSC-gecertificeerd. De foam-plaat bestaat uit gerecycleerd materiaal.

25 jaar garantieFSC

Op onze site www.noisesolutions.be kan u een groot gamma houten geluidswerende panelen terugvinden.